iray  thermal device
Over onze producten

The New PULSAR AXION XQ38 LRF

DET NYE NIVEAU I TERMISK OBSERVATIONSENHEDER
Den indbyggede, præcise laserafstandsmåler giver nøjagtig afstandsmåling i to tilstande:

Engangsmåling med et tryk på en knap og “scan”-tilstand, hvor afstandsmåleren måler kontinuerligt og giver hurtig information om afstanden i et mere dynamisk miljø

Meget følsom termosensor:

Axion XQ-sensoren med en opløsning på 384 × 288 @ 17 µm med NETD 40mK giver perfekt genkendelse af detaljer selv under de mest barske vejrforhold, når den termiske kontrast er lav. De mindste temperaturforskelle vil være tydeligt synlige under regn, tåge eller kolde morgener, når de vanskeligste betingelser for observationer med termiske instrumenter.Den lette krop af magnesiumlegering giver høj strukturel stivhed og styrke. Den lette vægt af monokulæren gør den til en ideel mulighed for lange overgange, når der er brug for let og komfortabelt udstyr.

Registreringsområde mere end 1300 meter: Kraftig F38 / 1.2 linse, kombineret med 384 × 288 @ 17µm højfølsom termisk sensor, giver exceptionelle detektionsmuligheder. Et standardsted med en højde på 1,80 m kan findes i en afstand på op til 1350 m i fuldstændig mørke og optimale forhold.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Billedforbedringsteknologi :

Pulsars patenterede Image Boost-teknologi består af softwarealgoritmer designet til at øge billedets klarhed og overordnede billeddetaljer. Image Boost fører til et skarpere, kontrasterende og detaljeret billede, som forbedrer enhedens muligheder.

IPX7 vandtæt:

IPX7 vandtæt – beskyttelse mod kraftig sne eller regn. Apparatet er designet til at fungere selv efter nedsænkning i op til 1 meter vand i op til 30 minutter.

Flere funktioner:

Fuld farve, HD AMOLED-skærm. Den nye HD-skærm giver et skarpt, rigt kontrasterende, farvestrålende synsfelt. AMOLED-teknologi leverer fejlfri billeder i høj opløsning.

B-Pack mini APS5 batterisystem:

Det hurtigt udskiftelige Li-Ion-batteri med høj kapacitet tilbyder 7 timers drift på en enkelt opladning. Hurtig og nem batteriudskiftning kombineret med øjeblikkelig opstart sikrer kontinuerlig overvågning uden afbrydelser. En simpel strømbank tilsluttet via et USB Type-C-stik kan bruges som en ekstern strømkilde.

Overvågningstilstande:

Billedoptimering bør udføres afhængigt af omgivelsernes placering og vejrforhold. Bjerge, byer og skove har forskellige omgivende temperaturer. For at opnå den højest mulige billedkvalitet er visse indstillinger optimeret og grupperet i forskellige profiler. Som et resultat er det nemmere at optimere billeder under forskellige forhold.

Farvepaletter:

8-farve palette hjælper observation under en række forhold. Mens den klassiske “White Hot”-tilstand er ekstremt alsidig, foretrækkes “Hot Black” ofte til at detektere genstande om natten. “Red Monochrome” hjælper med at reducere det skarpe lys fra skærmen. Sepia forbedrer ofte langdistanceobservation, mens Red Hot, Rainbow og Ultramarine forbedrer temperaturforskellene i forskellige dele af objektets observationer. Violet hjælper med at identificere objekter hurtigere.

3,5x til 14x variabel digital zoom:

Digital zoom, op til 14x, giver bedre generel genkendelse af objekter over lange afstande.

Geef een reactie